Петнайсети военнотранспортен самолет от Русия достави диагностично оборудване и материали

...
Петнайсети военнотранспортен самолет от Русия достави диагностично оборудване и материали
Коментари Харесай

Цялата истина за руските вирусолози, които ще спасяват Италия от COVID-19 ВИДЕО

Петнайсети военнотранспортен аероплан от Русия достави диагностично съоръжение и материали за битка с ковид в италианската военновъздушна база Пратика ди Маре, на 30 км югозападно от Рим. Това оповестиха интернационалните медии.

В момента съветски военни взаимно с италиански сътрудници приготвят техниката за транспортиране до Бергамо, където ще работят експертите от Русия.

Руската военна авиация и Въздушно-космическите сили на Русия доставят в Италия екипи вирусолози и здравно съоръжение откакто съветският президент Владимир Путин беседва в събота с италианския министър председател Джузепе Конте и удостовери, че Москва е подготвена да даде на Рим нужната помощ.

По-специално защитни консумативи, мобилни комплекси за стерилизация на площи и транспортни средства, здравно и друго съоръжение, също и лекарски екипи за практическо подпомагане на италианските медици в най-пострадалите региони, прецизира dir.bg.

В понеделник военното ведомство в Москва заяви, че в Италия са трансферирани близо 100 съветски военни медици и експерти-епидемиолози от министерството, както и 8 екипа от лекари и обгрижващ личен състав.

Тази помощ е жест на благосклонност, който Москва назова "От Русия с обич ".

Запитан дали Русия чака Италия да върне жеста, като се опита да накара Европейски Съюз да вдигне наложените на Москва наказания поради Украйна, представителят на Кремъл Дмитрий Песков окачестви концепцията като неуместна.

"Не приказваме за никакви условия или сметки, или очаквания в съответния случай ", сподели той.
 Руски военни самолети доставят помощ на Италия
Руски военни самолети доставят помощ на Италия
"Самата концепция (за анулация на взаимните санкции), несъмнено, заслужава внимание. Сега, когато се сблъскваме с толкоз под напрежение миг от позиция на интернационалната икономическа обстановка, от позиция на конюнктурата, обвързвана с цените на енергоносителите, с толкоз предизвикателен фактор като ковид, несъмнено, сходни ограничавания единствено утежняват обстановката ", уточни представителят на Кремъл.

Той акцентира, че "тук всичко зависи от известни столици ".

"Не ми е известно сходни едностранни стъпки да се приготвят и ми е известно, че това се счита за оправдано ", отговори представителят на Кремъл на въпроса, дали Москва може първа да анулира контрасанкциите.
 Руски военни товарят оборудването на Италия
Руски военни товарят оборудването на Италия
Кои са военните лекари и за какво точно те са там
В съветската войска има войски за радиационна, химическа и биологическа отбрана (РХБЗ). Тази конструкция е основана за разпродажба на следствията от приложимост както на оръжия за всеобщо заличаване, по този начин и за лекуване при епидемии и вируси, които могат да поразят съветските войски на фронта.

"В Италия изпращат хора, които преди няколко години са се борили с епидемията от ебола в Африка. Това са хора с опит в работата в спешни и стресови обстановки ", сподели някогашният боен анализатор Дмитрий Сафонов.

Според него експертите носят със себе си най-новото здравно съоръжение, демонстрирано на военните салони "Армия 2018 " и "Армия 2019 " в Подмосковието.

"Освен Русия, структури, сходни на РХБЗ, имат единствено Съединени американски щати и Англия. Американците и британците сега се занимават с лекуването на болните в своите райони.

А, защото в Русия обстановката с ковид не е толкоз сериозна, както в Европа и Съединени американски щати, можем да помогнем на нашите другари зад граница ", добави анализаторът.
 Руски военни транспортират оборудването за Италия до летището край Москва
Руски военни транспортират оборудването за Италия до летището край Москва
Да разшифроват "европейския " геном на ковид
Освен да помогне на болните, Русия желае да получи "европейския " геном на ковид, с цел да се приготви за разпространяването на епидемията на своята територия.

"Вече имаме китайския геном на ковид и лекарите работят над основаването на ваксина за лекуването му. Щом медиците получат цялостната картина от "западния " фронт, ще съумеят в пъти по-бързо да създадат антидот за него ", обобщава Сафонов.
 Путин, облечен в предпазен костюм, влиза в зала по време на визитата си в болничното заведение за пациенти с ковид в Комунарка, отвън Москва
Путин, облечен в предпазен костюм, влиза в зала по време на визитата си в болничното заведение за пациенти с ковид в Комунарка, отвън Москва.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР