Петър Димков е прочут български лечител. Със съветите си той

...
Петър Димков е прочут български лечител. Със съветите си той
Коментари Харесай

Как да се справим с лошото настроение според Петър Димков

Петър Димков е фамозен български врач. Със препоръките си той е съумял да помогне на дребни и огромни, изцерявайки ги от всевъзможни заболявания. Всички тези здравословни проблем обаче съгласно него се дължат на неправилната ни конфигурация и отрицателните ни възгледи. Лошотията в хората, техният скептицизъм и лъжите са в основата освен на всички човешки беди, само че и на болежките ни.

Затова Димков проповядва, че човек преди всичко би трябвало да е добър, одушевен и да има вяра в правдата, вселенската любов, умиротворението.

Разбира се, лечителят е наясно с това, че житейският път на човек не е лек. Много постоянно се усещаме неразбрани, сблъскваме се с сложни обстановки. В резултат на всичко това в нас се поражда мощен вътрешен яд. А той е жива отрова за тялото ни.

Затова и Димков дава някои упътвания, с които да познаваме това положение и да можем да го овладеем в точния момент. Успеем ли да се предпазим от гнева, ще си спестим доста ненужни кавги, а и ще запазим здравето си непокътнато допустимо най-дълго. Ето и по какъв начин да методите, с цел да се справите с неприятното въодушевление съгласно лечителя Петър Димков:

1. Усетите ли яд, вървете на безшумно и умерено място. Ако имате опция легнете по тил, разтваряйки леко крайници и ръце. Дишайте надълбоко. Казвайте си, че се чувствате добре и сте спокойни. Мислете за неща, които по принцип провокират възприятие на наслада у вас. Останете по този начин няколко минути със затворени очи, виждайки в мозъка си красиви пейзажи и обичани хора. Визуализирайте моменти, изпълващи ви с самодоволство.

 Медитация

2. Когато се чувствате нещастни или заболели, пейте. Нека песента не слиза от устата ви. Така по-лесно ще преборите проблемите. Ако нямате опция пък да пеете, най-малко слушайте отпускаща музика.

3. Останете повече часове или дни измежду природата. Разхождайте се, оставяйте уединено към дървета и шубраци. Заобиколете се вкъщи с цветя – те са деца на ангелите.

4. Когато се почувствате нещастни или ядосани, незабавно предприемете срещи или дейности, които ви карат да се усмихвате. Прекарвайте времето си към деца или животни. Те са най-чистите създания. Ангажирайте мозъка си с приятни прекарвания, смях, смешки. Ще видите, че неприятното ще отмине.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР