Пет месеца преди началото на Световното първенство в Катар, феновете

...
Пет месеца преди началото на Световното първенство в Катар, феновете
Коментари Харесай

Забраниха секса по време на Световното, нарушители влизат в затвора за 7 години

Пет месеца преди началото на Световното състезание в Катар, почитателите са шокирани от последните вести - мюсюлманската страна забрани секса.

Въпреки че куп свободни почитатели идват на шампионата по време на Световното състезание, Катар разгласи, че всеки е добре пристигнал, само че ще би трябвало да съблюдава законите на тази арабска страна.

Позволено е единствено интимни моменти за законни съпрузи. При липса на формален документ за брак и потвърдено правене на секс, всеки ще бъде вкарван за седем години в пандиза.

" Сексът е неразрешен, с изключение на за съпрузи. В Катар няма да има секс през нощта или празненства през цялата нощ. Всички са добре пристигнали, в случай че съблюдават разпоредбите и законите, в противоположен случай ще има присъди отнемане от независимост ", споделиха уредниците.

Забранено е притежаването на опиати, както и напиването на публични места, с изключение на в строго избрани зони, където на почитателите ще бъде позволено да се провиснал, само че не прекомерно ", споделят уредниците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР