Песента, с която Виктория ще представи България на конкурса Евровизия

...
Песента, с която Виктория ще представи България на конкурса Евровизия
Коментари Харесай

Избраха българската песен за Евровизия 2021


Песента, с която Виктория ще показа България на състезанието Евровизия 2021, ще бъде оповестена на 10-и март. Това ще се случи посредством специфичен концерт, който ще бъде излъчен от 22:00 часа по Българска национална телевизия 1, както и цифрово на Eurovision.iCard.com и в формалния канал на певицата в Ютуб.

Виктория описа за избора на песента на България за Евровизия 2021: „ Решението въобще не беше елементарно. За да създадем най-хубавия и осведомен избор, с екипа ми се допитахме до феновете на платформа за противоположна връзка, която създадохме особено, с цел да ни помогне с решението. Освен това направихме и фокус групи с музикални радио и телевизионни специалисти от цяла Европа. Това доста ни оказа помощ. В последна сметка екипът ми се сплоти към мнението, че е доста значимо да отидем на състезанието с ария, която има най-вече капацитет за мощно театрално показване и ще допре най-вече хора с посланието си. “

За концерта на 10-и март Виктория ще извърши песните от новия си албум „ a little dramatic” - “Imaginary Friend”, “Growing Up is Getting Old”, “Dive into Unknown”, “Phantom Pain” и “The Funeral Song”, както и най-големите си шлагери - “Ugly Cry”, „ Tears Getting Sober”, “alright.” и “I Wanna Know”. В края на събитието феновете ще могат да видят за първи път новата версия на песента на България за Евровизия 2021.

Сборен клип с всички песни кандидати на Виктория за Евровизия 2021:



Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2021 ще бъдат излъчени онлайн от Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май от 22:00 часа по Българска национална телевизия 1. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 20-и май.

Българското присъединяване в конкуренцията се осъществя с поддръжката на iCard - общоприет спонсор на Евровизия България за втора поредна година. Проектът в България е публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР