Пентагонът е одобрил разполагането на 1100 военнослужещи на активна служба

...
Пентагонът е одобрил разполагането на 1100 военнослужещи на активна служба
Коментари Харесай

Пентагонът разполага 1100 войници в помощ на ваксинационната кампания

Пентагонът е одобрил разполагането на 1100 военнослужещи на дейна работа в помощ на имунизационната акция против КОВИД-19 в Съединени американски щати. Това заяви правителтвото на Джо Байдън, представено от международните организации.
Байдън прикани да бъдат основани в границите на месец. Два такива се основават в Калифорния. Част от бойците ще стартират да идват в щата в границите на идващите 10 дни.
 Пентагонът отхвърли да прати армията против митинга в Капитолия Пентагонът отхвърли да прати армията против митинга в Капитолия
Пентагонът отхвърли на кмета на Вашингтон Мюриел Баузър и не изпрати сили на Националната армия към Капитолия, заяви The Washington Po...
Съветникът в екипа за реакцията против КОВИД-19 на Белия дом Анди Славит съобщи, че министърът на защитата Лойд Остин е одобрил молбата на Федералната организация за ръководство на изключителните обстановки. Той добави, че поддръжката на армията ще изиграе основна роля за действието на имунизационните центрове, като помогне за слагане на хиляди дози ваксини на ден.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР