Фолк певицата Емануела е заплашвала доста агресивно една от участничките

...
Фолк певицата Емануела е заплашвала доста агресивно една от участничките
Коментари Харесай

Емануела заплашвала агресивно участничка от Ергенът

Фолк певицата Емануела е заплашвала много нападателно една от участничките в " Ергенът ". 

Изпълнителката на " Нотариално удостоверен " е взела страха на паметна участничка от риалити формата, която проговори в подкаста " Не съм подобен човек " през какъв смут е минала при запознанството си с певицата, написа Блиц. 

" Запознанството ми с Емануела е извънредно занимателно. Бях попаднала в една обстановка, където неин някогашен правеше опити да ме смъква. Техни познати по този начин го бяха изкарали, че надали не аз съм с този човек. В този миг те са си имали някакви връзки към момента и Емануела се беше доста ядосала.

Чак ми беше писала. Беше ми взела страха. В следствие се разбра, че нещата не са тъкмо по този начин. Тя пристигна в в заведението, където работех тогава, и като я видях се стресирах. Викам си: " Край. Тази ще ме убие ". Останах извънредно прелестно сюрпризирана от нейната реакция и метода, по който тя подходи. Извини ми се, ненадейно за мен ", съобщи Киара. 

По-късно двете стават приятелки и Емануела я кани да стане част от нейната музикална компания и да я продуцира като певица. Двете не престават да работят и до през днешния ден, а Киара сигурно внимава доста да не се засече с някой от мъжете на шефката си, защото повторно надали ще й се размине.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР