Пенсионери получават по 40 лв. за КоледаНадбавките са за възрастните

...
Пенсионери получават по 40 лв. за КоледаНадбавките са за възрастните
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 16 ноември 2017

Пенсионери получават по 40 лева за Коледа


 02-1 Надбавките са за възрастните с приход до 321 лева Борисов разгласи, че положителното положение на стопанската система е направило вероятни бонусите. Изплащането на добавките стартира от 7 декември.

Мамят с санкции за „ наложителни ” зимни гуми


 09-1 Полицейски патрули гонят поради акция „ Зима ”. КАТ: 50 лева е глобата и за една, и за 4 гуми с изхабен протектор. Искайте да ви сформират фиш, поучават специалисти.

18 българи ще учат в US военни учебни заведения


 04-1 Конкурсите са за Уест Пойнт, Колорадо Спрингс и Анаполис. Изпитите по британски и физическа подготовка са в София. Кандидатите не би трябвало да са фамилни и бременни.

Образованието и демографията са като скачени съдове


 Saunalahti school Днес децата се претрупват с обилие от количествени познания, при изискване че живеем в осведомителна епоха – разбор на доктор Султанка Петрова, зам.-министър на труда и обществената политика.

Българинът не яде нечисти храни

 1213_2 Американска компания желае да влага деветцифрена сума в долари в земеделския отрасъл, споделя министърът на земеделието Румен Порожанов в изявление за „ Труд “.

Новата поза в секс издевателството


 11-kuti Радикалните феминистки завладяват акцията за правилно отношение към дамите – коментар на Владислав Апостолов.

Залез над Замбези


 32-robertmugab Силует на Робърт Мугабе, най-дълголетният деспот на планетата и единствен водач в историята на Зимбабве, откогато е оповестила независимостта си, който беше подложен под домакински арест от военните в страната.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР