Патрулен автомобил на МВР и частни гардове охраняват от няколко

...
Патрулен автомобил на МВР и частни гардове охраняват от няколко
Коментари Харесай

РАЗТРЕПЕРЯН за 100-те бона на месец: Боби Михайлов се скри в хотел, вижте къде е

Патрулен автомобил на Министерство на вътрешните работи и частни гардове охраняват от няколко дни къщата Борислав Михайлов в столичния кв. „ Драгалевци “ поради постъпили сигнали, че футболни почитатели от агитките на ЦСКА, „ Левски “ и пловдивските „ Ботев “ и „ Локомотив “ приготвят проведено нахлуване над дома на омразния президент на БФС, научи „ Уикенд “.

Според наш полицейски източник още преди месец Борислав Михайлов е имал неофициална среща с началникът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов в кафенето в базата на националния тим в „ Бояна “, пред който се е оплакал, че съмнителни мъже с качулки, наподобяващи на футболни хулигани, обикалят с джипове региона към къщата му в „ Драгалевци “.

Михайлов споделил опасенията си, че агитките възнамерявали неочакван митинг пред дома му, по време на който да нападат къщата му с ракети и самоделни бомби.

Наказателната акция, съгласно думите на Боби Михайлов, била финансирана от Димитър Бербатов и целяла да го принуди да сдаде предварително шефския пост в БФС.

Заради недоволството от Михайлов и по заповед на началника на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов, от няколко дни наоколо до къщата на футболния шеф стои паркиран полицейски автомобил, като ченгетата са инструктирани вечер да вършат обходи на региона и да записват данните на всяка съмнителна кола, преминаваща край дома на самозабравилия се някогашен вратар на „ Левски “ и националния тим.

Освен, че употребява нерегламентирано защита от Столична дирекция на вътрешните работи, Боби Михайлов е наел и частни гардове, които дежурят на смени пред къщата му. Неофициално се твърди, че гардовете са предоставени гратис на несъответстващия футболен началник от охранителната компания, която дава отговор за сигурността на националната футболна база в Бояна.

„ Боби Михайлов употребява общо 6 телохранителя – трима са ангажирани да пазят на смени къщата му от вандалско нахлуване, двама се грижат за неговата сигурност, а един охранител е прикован към брачната половинка му Мария Петрова “, признава източник на „ Уикенд “ от администрацията на футболния съюз.

Въпреки драконовските ограничения за сигурност и полицейската защита пред дома на Борислав Михайлов, компрометираният началник на БФС краткотрайно се е изнесъл от къщата си в „ Драгалевци “ до момента в който утихне следващата стихия.

Реклама

Михайлов се е настанил в президентския апартамент в 4-звездния „ Парк хотел и СПА Бояна “, помещаващ се в парцела въз основата на националните тимове по футбол и БФС и съвсем не излиза от баровското си леговище.

Проверка на „ Уикенд “ откри, че президентския апартамент в хотела, който се води неофициална благосъстоятелност на сина на президента на БФС Николай Михайлов, към този момент не се предлага за частни клиенти. Апартаментът от близо 200 квадратни метра разполага с две спални пространства, голяма всекидневна и кухненски бокс, както и с огромна тераса за слънчеви бани с аспект към Витоша.

„ Боби на процедура живее в този апартамент. Доскоро го ползваше единствено за неофициални срещи и за разгулен оргии, само че напоследък е трансформирал хотелското помещение в собствен бункер. Толкова го е боязън, че би трябвало да напусне предварително сладкия шефски пост в БФС, че се опасява даже да седне в кафенето на сина си, с цел да не попадне на засада “, разкриват осведомени с напрегнатото всекидневие на омразния футболен шеф.

Според думите им, Михайлов всеки ден пиел по бутилка уиски „ Роял Салют “, като започвал да се налива с алкохол още от обяд. Под въздействието на високите градуси шефът на БФС ставал още по-мнителен и съзирал интрига за свалянето му от власт, в която взели участие всички политически водачи, в това число и президентът на България Румен Радев.

„ За Боби Михайлов оставането му на власт в БФС е самоцел – това подсигурява сладкия му живот на мултимилионер. На процедура Боби прибира по над 100 000 лв. всеки месец като началник на футболната ни централа – с изключение на голямата заплата, която си е писал, той получава по 30 000 евро месечно от УЕФА като ръководител на Футболната комисия на европейската централа. Ако бъде свален като началник на БФС, той ще загуби и началническия пост в УЕФА. Михайлов се бои и от бъдеща проверка на БФС, която би разкрила негови финансови зулуми за десетки милиони левове “, разкриват осведомени.

През последните няколко месеца Боби Михайлов и управителния екип на БФС съумяха да настроят против себе си цяла България след срамно показване на националния тим и надменно държание.

Върхът на наглостта беше доближат преди дни, когато стана известно, че Михайлов е забранил еднолично мачът на националния тим с Унгария да се играе пред аудитория, изплашен от подготвяния митинг на почитателите към неговото ръководство. Така без да сме получили наказване от УЕФА да играем европейската подготовка с Унгария пред празни трибуни, Михайлов лиши хиляди фенове на футбола от правото им да следят националния тим на България.

В последвалата драма мача на националите първо беше плануван да се играе в Пловдив, по-късно – в Кърджали, преди в последния миг да беше взето решение България да одобри Унгария на националния стадион „ Васил Левски “ в София. Спортният министър Димитър Илиев обаче даде да се разбере, че ще търси отговорност от управата на БФС за срамния и незаконен казус да затвори за аудитория мача на националите.

„ Отговорност би трябвало да бъде търсена освен от Боби Михайлов, а и от шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, защото точно от столичната полиция свършиха мръсната работа на президента на БФС. От Столична дирекция на вътрешните работи са изпратили писмо до УЕФА, че имат данни за подготвяни вълнения на стадиона и на база това предизвестие от европейската футболна централа са разпоредили дуелът да се организира при закрити врата “, гневят се спортните ентусиасти.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР