Пътнически самолет на Air France с 228 души на борда,

...
Пътнически самолет на Air France с 228 души на борда,
Коментари Харесай

Самолет с 228 души изчезна от радарите

Пътнически аероплан на Air France с 228 души на борда, измежду които 8 деца и едно бебе, изчезна от радарите над Атлантическия океан, откакто излетя от Бразилия, заяви Агенция Франс Прес.

Самолетът е изхвърчал от Рио де Жанейро в 19 часа локално време в неделя и по разписание трябвало да кацне в Париж в 11, 15 локално време.

Бразилската контролна кула изгубила връзка с машината към 6 часа по Гринуич, в миг когато самолетът прелитал над Атлантическия Океан.

По информация на самолетната компания на борда на изчезналия аероплан имало 216 пасажери и екипаж от 15 души. Помещение, надалеч от пресата, е приготвено да посрещне роднините на изчезналите.

Бразилските военновъздушни сили са стартирали интервенция по търсене на машината.

Горивото на самолета би трябвало към този момент да свършило, съобщи френският министър на енергетиката Жан-Луи Борло, написа Ройтерс.

Отвличане на самолета е малко евентуално, споделя той. Всички догатки за в този момент са свързани с случай по време на полета. Ако е имало щета с моторите или пожар на борда, самолетът би трябвало да се приземи във водата.

Според информация от самолетната компания самолета е изпратил известие за късо съединяване след мощна турбуленция, оповестява Ройтерс.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР