Министерството на правосъдието отказа да публикува оперативно споразумение, което според

...
Министерството на правосъдието отказа да публикува оперативно споразумение, което според
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието отказва да публикува споразумение за мигрантите в Обединеното кралство

Министерството на правораздаването отхвърли да разгласява оперативно съглашение, което съгласно него планува връщане на търсещи леговище в Обединеното кралство.

То идва на фона на разрастваща се спор сред Ирландия и Обединеното кралство, откакто министърът на правораздаването сподели, че има доста нарастване на броя на търсещите леговище, идващи в Ирландия през границата със Северна Ирландия.

След като беше препоръчано нарастването може да се дължи на мигранти, страхуващи се от проекта на Обединеното кралство за Руанда, министър-председателят на Обединеното кралство Риши Сунак сподели, че това демонстрира резултата от проекта.

Политиката има за цел да изпрати търсещи леговище в източноафриканската нация, с цел да възпре другите да прекосят Ламанша.

Taoiseach Саймън Харис сподели в неделя, че Ирландия няма да „ даде малка врата “ за миграционните „ провокации “ на други страни, до момента в който господин Сунак сподели, че „ не се интересува “ от каквато и да е договорка за връщане, в случай че Европейски Съюз не разреши на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР