Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков твърди, че изтеклият вчера

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков твърди, че изтеклият вчера
Коментари Харесай

Кирил Петков: Изтеклият запис е рязан и лепен!

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков твърди, че изтеклият през вчерашния ден запис е " рязан и лепен ", а част от упоменатите имена въобще не са били обсъждани. По време на брифинг в Народното събрание той изрично отхвърли в края на първия запис, тиражиран през вчерашния ден, да е разговарял с предприемача Пламен Бобоков.

Реакцията на Кирил Петков идва ден откакто същият запис бе оповестен на формалната страница на партията с апел за набиране на дарения. От групировката не дадоха отговор на въпрос дали Политическа партия е обсъждала " всекидневен кеш " и имат ли догатки за създателя на записа. Днес се появи втори запис, който също е с недобро качество, и с неизвестен участник в него, с изключение на съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев. Вече се появиха изказвания, че гласа от втория запис е на Алексей Петров - нещо, което от партията не са коментирали.

По-рано през днешния ден от обединението разпространиха позиция в формалната си страница във " Facebook ", в която показват, че тиражираните записи са манипулирани и с тях се цели " основаване на избрани внушения ". От " Продължаваме промяната - Демократична България " приканват за реакция от ДАНС и службите.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР