Първото официално регистрирано учебно заведение за магьосници Училище за вълшебства

...
Първото официално регистрирано учебно заведение за магьосници Училище за вълшебства
Коментари Харесай

Отвориха първото училище за магьосници

Първото публично записано образователно заведение за магьосници Училище за магии към този момент е реалност. Академията е учредена преди години от възрастния американец Оберон Зел-Рейвънхарт в Калифорния.

Оберон Зел-Рейвънхарт е същински вълшебник, посветил целия си живот на окултното. Ето за какво той решил да отвори първото в света, записано, учебно заведение за бъдещи магьосници. Академията, в която се образоват бъдещи сътрудници на Хари Потър, се споделя Grey School of Wizardry.

Ако сте чели Хари Потър и сте се питали дали магьосниците не се разхождат измежду елементарните хора или са в секрети общества, мога да ви кажа, че ние сме изцяло действителни, декларира Оберон пред Дейли мейл.

В академията за вълшебства се учат шестнадесет специалности. Учениците там могат да се занимават с алхимия, космология и метафизика, вълшебства, билколечение, както и да работят с вълшебна пръчка.

По време на образователния развой учащите се са разпределени условно в четири старинни къщи и упражняват разнообразни вълшебства. Те също по този начин се учат да се пазят от рискови черни вълшебства.

Задължителни дисциплини в образователната стратегия са старогръцкият и латинският език. Освен това се учат и всички международни мистерии и загадки. Някогашният преподавател Оберон Зел-Рейвънхарт е разучил по какъв начин стои въпросът с магиите, доста преди Дж. К. Роулинг да напише Хари Потър.

Сред актуалните магьосници аз съм по-реален и от Дъмбълдор. Преди Хари Потър да се появи, хората ме назоваха Мерлин или Гандалф, изяснява ексцентричният Оберон.

 Училище за вълшебства

Според основателя на първото в света същинско образователно заведение за вълшебства вестите към последния филм за Хари Потър са разбунили духовете дотолкоз, че ползата към проучването на магиите е повишен доста.

Училището по вълшебства е почнало с осъществяване на своите занятия единствено в интернет. В него към този момент са се записали над 800 последователи на Хари Потър.

Оберон Зел-Рейвънхарт обаче се надява да се снабди с нужната акредитация от управляващите и да предлага на бъдещите заклинатели четиригодишен курс по магистърска стратегия за магьосници в действителни условия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР