Първият виртуален семинар в българския волейбол завърши с неочакван успех.

...
Първият виртуален семинар в българския волейбол завърши с неочакван успех.
Коментари Харесай

Любо Ганев: Волейболното семейство се събра и показа класа

Първият виртуален семинар в българския волейбол приключи с непредвиден триумф. Над 100 души от целия свят се събраха на компютри и телефони, с цел да вземат участие в лекцията " Посрещане ", която ще даде старт на доста последващи. Имаше участници от три континента - Европа, Азия и Северна Америка.

" Не чаках подобен триумф ", призна президентът на федерацията Любо Ганев. " Очарован съм! Не единствено аз, само че и всички членове на Управителния съвет. Видяхме по какъв начин волейболното семейство се събра и сподели класа. Нашата цел бе да подпомогнем треньорите в модерните трендове, а всички прегърнаха концепцията. Тепърва ще се вършат нови семинари. Темите за диалог са безкрайни. Дискусията продължи повече от три часа, а мислехме, че ще е доста по-кратка. Целият семинар е записан и ще бъде оповестен в You Tube канала на федерацията. Това е пътят и съм признателен за интереса ", изясни Ганев.

" Нямаше нито един въпрос, който да не беше на място ", разяснява лекторът и идеолог на програмата Георги Петров, троент първенец на Русия с Локомотив Новосибирск.
" Участвал съм и в други семинари, само че този беше радикално друг. Зададоха ми въпроси, върху които изобщо не се бях замислял. Всички ми направиха усещане. Над 100 души се включиха в полемиката и това е най-важното. Целта на цялата треньорска комисия е да направи по този начин, че да се увеличи равнището на волейбола ни. След този ден съм още по-голям оптимист ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР