Тийнейджърите не трябва да бъдат наказвани със забрани за смартфони

...
Тийнейджърите не трябва да бъдат наказвани със забрани за смартфони
Коментари Харесай

Тийнейджърите не трябва да бъдат наказвани със забрани за смартфони и смартфони, предупреждава NSPCC

Тийнейджърите не би трябвало да бъдат наказвани със забрани за смарт телефони и обществени медии заради неуспехите на софтуерните компании, предизвести NSPCC.

Главният изпълнителен шеф на благотворителната организация сър Питър Уонлес сподели, че гласовете на децата са „ очевидно отсъстващи “ от дебатите за онлайн сигурността. Той прикани политиците и родителите да не не помнят изгодите, които онлайн светът може да има, когато е безвреден.

Пишейки в Mirror, сър Питър сподели, че би трябвало да има „ тежки последици “ за колосите на обществените медии, които не съумеят да наложат възрастови ограничавания на своите уеб сайтове и да спрат своите логаритми, бомбардиращи младежи с нездравословно наличие.

„ Младите хора желаят да имат безвреден достъп до преимуществата на онлайн света. За тях е извънредно значимо да учат, поддържат връзка, изследват и се забавляват онлайн, както и на открито на чист въздух “, сподели той. „ Но общите забрани за младежи биха ги санкционирали за неуспеха на софтуерните компании да възприе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР