ХЮСТЪН (AP) — Единственото останало дело за неправомерна смърт, заведено

...
ХЮСТЪН (AP) — Единственото останало дело за неправомерна смърт, заведено
Коментари Харесай

Съдебният процес за последното дело за неправомерна смърт при сблъсък на публиката на концерта на Astroworld е насрочен за септември

ХЮСТЪН (AP) — Единственото останало дело за непозволена гибел, заведено откакто 10 души бяха убити по време на смъртоносно смазване на публиката на музикалния фестивал Astroworld 2021 година е планувано за развой в цивилен съд през септември, сподели арбитър във вторник.

Щатският областен арбитър Кристен Хоукинс насрочи подборът на правосъдни заседатели да стартира на 10 септември по делото, заведено от фамилията на 9-годишната Езра Блаунт, най-младият човек, погубен по време на концерта от рап суперзвездата Травис Скот.

Ако делото, заведено от фамилията на Блаунт, стигне до правосъден развой, това ще бъде първото гражданско дело, произлизащо от смъртоносния концерт, което ще се организира преди жури.

Семейството на Блаунт съди Скот, Live Nation, промоутъра на фестивала и най-голямата компания за развлечения онлайн в света, както и други компании и лица, свързани със събитието, в това число Apple Inc., която предаваше онлайн концерта.

По време на правосъдно съвещание във втор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР