Журито в съдебния процес срещу бившия президент на САЩ Доналд

...
Журито в съдебния процес срещу бившия президент на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Съдебните заседатели по делото срещу Тръмп възобновиха разискванията след повторно изслушване на инструкции и доказателства

Журито в правосъдния развой против някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп възобнови разискванията след преразглеждане на части от инструкциите на съдията и чуване на показания от голям брой основни очевидци по отношение на хипотетичната скица в сърцевината на създалия история случай.

Съдията отговори на искане на правосъдните заседатели, като препрочете 30 страници от указания на правосъдните заседатели, свързани с това по какъв начин могат да се създадат заключения от доказателства.

12-те души правосъдните заседатели, които обсъждаха към четири часа и половина в сряда, без да стигнат до присъда, също изслушаха показания в четвъртък сутринта от издател на таблоид и някогашен юрист и персонален сътрудник на Тръмп.


Не е ясно какъв брой дълго ще продължат разискванията.

Една неоправдателна присъда би донесла зашеметяващо правосъдно опрощение за хипотетичния републикански претендент за президент, до момента в който той се пробва да си върне в Белия дом, до момента в който една оправдателна присъда би представлявала огромен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР