Първата заповед, която съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков ще

...
Първата заповед, която съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков ще
Коментари Харесай

Кирил Петков: Готов съм с първата си заповед, ще е за сертификатите!

Първата заповед, която съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков ще издаде, когато бъде определен за министър председател, ще е всички чиновници в Министерския съвет да влизат на работа със зелен документ. Това стана ясно от първото му изявление от парламентарната естрада, откакто бе препоръчан за министър председател.

Трябва да се преборим с коронавирус рецесията, не можем да чакаме идната вълна да удари българската стопанска система. Имаме два разновидността - единият е да махнем зелените документи и да кажем " не " на имунизацията.

Другият метод е да кажем, че би трябвало да се имунизираме и да разбираем на хората, че това е единственият път напред - децата ни да останат в учебно заведение, да предпазим възрастните си родители и да не препълваме лечебните заведения, сподели Петков.

Докато едно време имаше въпроси за имунизацията, към този момент 8,5 милиарда души са си поставили по една доза. Всички развити страни над 70% имат имунизация, а ние оставаме зад Уганда, Пакистан и Таджикистан. Ето за какво моята първа заповед ще е всеки в Министерския съвет да има зелен документ, тъй като не може дребният ресторант на ъгъла на София да изисква подобен от своите клиенти, а в Министерския съвет да влиза без, стимулира се той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР