В Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската

...
</TD
>В Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската
Коментари Харесай

В Пловдив връчиха престижно отличие на 14 млади творци

В Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност - 24 май, в 12.00 часа в Заседателната зала на община Пловдив на пл. " Стефан Стамболов " се състоя гала, на която кметът и ръководителят на Общински съвет връчиха оценката " Почетна значки на град Пловдив “ на 14 млади създатели.

" Поздравявам ви с празника. Емоциите са приказни. По време на шествието видях очите на пловдивчани, които посочваха, че това е нашият празник. Бъдете горди с достиженията си и продължавайте да творите и да се учите ", сподели градоначалникът при започване на празника, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Решението за удостояването бе взето на последната сесия на Общински съвет - Пловдив с цялостно единогласие и се случи по самодейност на група общински съветници. Почетната значка на град Пловдив изобразява герба и знамето на града. Удостояването с това влиятелно отличие става след,ешение на Общински съвет – Пловдив.

С него се отличават български и задгранични жители и юридически лица, имащи заслуги в осъществяването на своя цивилен и длъжностен дълг, с принос в развиването на града. Носителят на почетната значка на град Пловдив се записва в специфична книга, съхранявана в Пловдивския общински съвет.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР