Джеси Джеймс Ръмсън, мъжът, който се облече в костюм на

...
Джеси Джеймс Ръмсън, мъжът, който се облече в костюм на
Коментари Харесай

Обвиняемият на 6 януари с прякор „Пандата на бунта“, осъден за нападение над служител на реда

Джеси Джеймс Ръмсън, мъжът, който се облече в костюм на панда докато взе участие в протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия на Съединени американски щати, има е наказан за нахлуване над чиновник на реда, съгласно правосъдните документи. 

По-рано този месец Ръмсън се отхвърли от правото си на правосъден развой, избирайки вместо това правосъден развой. Той беше наказан по всичките осем обвинявания от американския областен арбитър Карл Никълс в петък за нахлуване и опозиция на капрала от окръг Принс Джордж. Скот Ейнсуърт и за по-широко нарушаване на публичния ред на територията на Капитолия. Очаква се Ръмсън да бъде наказан през септември. 

След като размирници разрушиха врата в крилото на Сената на 6 януари 2021 година, прокурорите споделиха, че Румсън е прескочил парапетите и е бил „ измежду първите към двайсет “, които са влезнали в постройката през този вход. Снимки от този ден демонстрират Ръмсън, облечен в костюм на панда и размахващ бяло знаме, което гласи частично „ Не ме тъпчете “. Документите за обвиняване споделят, че той е бил именуван "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР