Партия „Политическо движение Социалдемократи“ се присъединява към „Продължаваме промяната“ за

...
Партия „Политическо движение Социалдемократи“ се присъединява към „Продължаваме промяната“ за
Коментари Харесай

Още една партия се присъедини към „Продължаваме промяната“

Партия „ Политическо придвижване Социалдемократи “ се причислява към „ Продължаваме промяната “ за взаимно явяване на парламентарните избори на 14 ноември. Това оповестяват от bTV.

Разговори за присъединение към обединението се водят и с други партии, които биха припознали главните политически цели и цели на „ Продължаваме промяната “ и са подготвени да съблюдават заложените в съглашението правила, прецизират от там.

„ Политическо придвижване Социалдемократи “ е учредена през 2000 година Движението има за цел да работи за преобразяване на България в съвременна и развита страна. През годините и имала доста начинания и оферти, които са ориентирани в разнообразни сфери за възстановяване на законодателството и за развиването на страната.

През 2005 година придвижването първо предложи въвеждането на електронна здравна карта. Също по този начин преди три години издигна самодейността за равнопоставеност на бащите и майките на деца до 3-годишна възраст според Кодекса на труда.

Трите правилото на социалдемокрацията – правдивост, независимост и взаимност, са напълно покрити от програмата, която предлага коалиция „ Продължаваме промяната “, което е главният претекст на придвижването да се причисли към обединението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР