„Партиите на протеста направиха най-много грешни ходове до този момент,

...
„Партиите на протеста направиха най-много грешни ходове до този момент,
Коментари Харесай

Гарелов: БСП бе конструктивна, без да прекалява с претенции

„ Партиите на митинга направиха най-вече неверни ходове до този миг, само че те бяха пък на сцената и играеха основната роля, като и трите правеха разнообразни неточности, само че като че ли партията на Слави Трифонов направи най-вече неточности “.

Това съобщи пред БНР журналистът Иван Гарелов.

„ Не могат хората да схванат тази негова променчивост, която трябваше да
преодолее в името на постигането на някакво единодушие за сформиране на кабинет. А бих споделил, че Демократична България, която имаше доста добра акция, след това също загуби положителния звук и се поддаде на скандалджийски разкрития, което смъкна значително от ореола ѝ на кардинална партия. Докато за партията на Мая Манолова и другите, те не изненадаха с нищо и по тази причина не бележат нито спад, нито превес “, уточни още Иван Гарелов в „ 12+4 “.

По думите му Българска социалистическа партия май най-надговори другите, тя резервира самообладание и беше градивна до дъно, без да прекалява в своите искания.

А от разногласието сред протестните партии, те губят всички тотално. Техните разногласия разрешиха на Бойко Борисов да влезе в равновесие ", съобщи още Гарелов.

Гарелов уточни, че партията на Борисов сега е в доста добра кондиция, въпреки че не биха могли да сформират държавно управление, тъй като никой не желае да работи с тях.

" Изборните резултати най-вероятно ще са съвсем същите ", сподели още Гарелов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР