Парламентът избра номинациите на Демократична България Пролет Велкова и на

...
Парламентът избра номинациите на Демократична България Пролет Велкова и на
Коментари Харесай

Абсурдни персони бяха гласувани в НС и влязоха в СЕМ

Парламентът избра номинациите на " Демократична България " Пролет Велкова и на " Продължаваме промяната " Симона Велева за членове на Съвет за електронни медии. От 181 дали своят вот народни представители, 99 поддържаха Пролет Велкова, 30 бяха " срещу ", а 52 гласоподаваха " въздържал се ".

От 133 дали своят вот депутати, " за " кандидатурата на Симона Велева гласоподаваха 121, " срещу " бяха 11, а 1 гласоподава " въздържал " се. Тодор Беленски не бе определен - за него гласоподаваха едвам 19 депутати, като 11 от тях бяха от издигналата го партия " Възраждане ".

Въпреки, че Движение за права и свободи не участваха в гласуването, ръководителят на групата на " ИТН " Тошко Йорданов разгласи, че Пролет Велкова е била определена с дългата ръка на Движение за права и свободи. След гласуванията водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ иронично благодари на депутатите, че техните претендент са били определени.

Поради комплициране и напускането на залата от страна на огромна част от депутатите, дебатът завърши прибързано без да има съвсем никакво разискване.

" Поради бързо завършилия спор не разбрахте какъв човек преди малко избрахте. Демократична България, преди малко пробутахте претендент с дългата ръка на Движение за права и свободи, госпожа Пролет Велкова. Почти никой тук не схваща, тъй като не работите в медия. Дадохте на един човек власт на регулатор - един характерен представител на cancel културата. Дългата ръка на Движение за права и свободи погали по рамото Демократична България, на вашата съвест ще тежи този избор! ", разгласи Тошко Йорданов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР