Парламентарната група на „БСП за България внася проекторешение за мораториум

...
Парламентарната група на „БСП за България внася проекторешение за мораториум
Коментари Харесай

БСП спира лицензирането на частни болници

Парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България " внася проекторешение за мораториум върху лицензирането на нови частни лечебни заведения. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция след съвещание на Изпълнителното бюро на партията.

По думите ѝ това е вследствие на решение на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. Според нея до момента в който текат инспекциите на лечебните заведения, ще изникнат още нови частни лечебни заведения.

„ Затова ние на следващия ден внасяме решение за възбрана за лицензиране на нови. „ Българска социалистическа партия постоянно е упорствала за регионалните и общински лечебни заведения, за тяхното избавяне, за това да не се трансферира запас и да не се източва подобен към частните ", сподели Нинова и напомни, че при разискването на Бюджет 2018 година Българска социалистическа партия е предложила общински лечебни заведения да не са търговски сдружения.

„ Дано в този момент към този момент да се откри схващане от другите парламентарни групи и това да се одобри ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР