Парламент най-рано ще има през следващата седмица, като междувременно участващите

...
Парламент най-рано ще има през следващата седмица, като междувременно участващите
Коментари Харесай

Радев: Парламент ще има най-рано следващата седмица

Парламент най-рано ще има през идната седмица, като в това време участващите в договаряния за общо ръководство би трябвало да реализират прогрес, с цел да могат да одобряват бюджет и да образуват държавно управление. Това стана ясно от думите на президента Румен Радев пред публицисти.

" Парламентарно показаните партии имат две значими задания - сформиране на държавно управление на база на стабилно парламентарно болшинство и приемане на бюджет. Задачите изискват баланс и време за разговор. С оглед тези два целта, до края на тази седмица ще разберете по кое време ще свикам Народното събрание ", разгласи президентът.

Той акцентира, че " дружно с нашите братя от Република Северна Македония " скърбим след тежкия пътен случай край Боснек, в който починаха 45 души. " Има доста дейности - най-много по линия на разпознаването на починалите, тяхното превозване, оформянето на всички формалности ", означи Румен Радев. Той е провел диалози с премиера и президента на югозападната ни съседка, като в тях са взели присъединяване и министри от двете страни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР