Париж. Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) и Бундестима Лотар Матеус

...
Париж. Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) и Бундестима Лотар Матеус
Коментари Харесай

Лотар Матеус: Не разбирам как и защо Меси печели срещу Левандовски

Париж. Бившият капитан на Байерн (Мюнхен) и Бундестима Лотар Матеус изрази остро отвращение от резултатите в анкетата на “Франс Футбол ” за притежател на “Златната топка ”. Призът завоюва за седми път в кариерата си Лионел Меси, който сега играе в Пари Сен Жермен. Втори, с закъснение от едвам 33 точки, се подреди полският бомбардир на баварците Роберт Левандовски.

“Честно казано, след по този начин направеният избор, мога да кажа, че към този момент не разбирам този свят. При цялото ми почитание към Меси и другите номинирани считам, че никой не заслужаваше повече “Златната топка ” от Роберт. Миналата година той нямаше еднакъв, само че премия не беше връчена. Но даже и през актуалната той е по-добър. Подобри връх на Герд Мюлер, оглави ранглиста на голмайсторите във всички шампионати, взе участие на огромни шампионати на клубно и национално равнище.

Меси взе Копа Америка с Аржентина, само че в ПСЖ е много бледен. Бензема имаше отличен сезон, само че не завоюва нищо с Реал. Салах беше превъзходен, само че от началото на годината не помни да бележи. Жоржиньо завоюва два огромни трофея - Шампионската лига с Челси и Евро 2020 с Италия, само че не изпъкваше като Левандовски. Роналдо също не беше по този начин ослепителен и постоянен като Роберт. Затова не разбирам за какво не завоюва точно той ”, споделя носителят на “Златната топка ” за 1990 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР