Панов подозира, че настоящият държавен глава подпомага ДПС, както и

...
Панов подозира, че настоящият държавен глава подпомага ДПС, както и
Коментари Харесай

Лозан Панов е убеден, че ще участва във втория тур в борбата за „Дондуков“ 2

Панов подозира, че актуалният държавен глава подкрепя Движение за права и свободи, както и те него. Кандидат-президентът даде образец с Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация, които с размяната на реплики една към друга също задействали личния си електорат. Той напомни, че на втория тур на президентските избори преди 5 години те са подкрепили Румен Радев.

„ Смятам, че е изцяло допустимо Движение за права и свободи да играе с двама играчи, а за какво не и с трима “, сподели още Панов.

Според него осветляването на Пеевски в „ Досиетата Пандора”, появяването му в ДАНС, а по-късно и оповестяването му за лидер на листата на Движение за права и свободи във Велико Търново било сценка.

„ В последните дни мистично се появи и господин Пеевски. Помните – в един миг той мистично изчезна, а по-късно церемониално се появи. Никой не разбра за какво беше в ДАНС, само че пък медиите бяха известени, че Пеевски ще бъде там. След това издигат господин Карадайъ, който е тяснопартиен, за държавен глава. Спомняте си размяната на реплики в президентството сред него и Румен Радев. Към това още веднъж прибавям Велико Търново. Имаме не Петър и Асен въстаници, само че имаме Асен и Кирил, въпреки че не става въпрос за византийско иго. Като наредим всички тези условия, позволявам, че би могло политиката да се насочи към етническите проблеми. Ако се върви в тази посока в президентската акция, това не е безобидно ”, счита Панов.

По думите му подредбата на събитията и заиграването на тази тема сочи, че „ сме в разцвета на същото зло, което не е излизало до този миг от политиката”.

Той позволява, че политиката може да се насочи към етническите проблеми. „ Името също сочи към това. Заиграването в тази тема демонстрира, че още сме в ръцете на злото. В една акция за президент звучи обезпокоително повдигането на етническия въпрос “, предизвести Лозан Панов.

За съмнението, че различен претендент за борбата на „ Дондуков” 2 – Анастас Герджиков, също има връзки с Движение за права и свободи, той изясни, че борави единствено с факт:

„ Герджиков не се отхвърля от своето минало. В това минало имаме „ Новото време”. Нека да напомня, това е Движение за права и свободи в Национална движение „Симеон Втори". Зад репликата ми стои разбиването на Национална движение „Симеон Втори" и ролята на Движение за права и свободи в този случай. Смятам, че хората, които се замислят и имат историческа памет, могат да свържат тези условия и обстоятелства. Опитваме да убедим хората да мислят по по-различен метод и да слушат какво се казва”.

За обвиняванията си към Радев, че е подправен воин, Панов уточни, че повода за думите му е появяването на президента на митингите през лятото:

„ Мафия, превзета страна, липса на независимост на медиите, нереална съпротива – това са условия, които съществуваха преди прокуратурата да влезе в президентството. Когато това се случи, беше след дейната позиция на прокуратурата. Преди това имаше други дейности – дано да напомня ЦУМгейт. Там още веднъж ставаше дума за взаимоотношения сред основен прокурор, функционер на политическа партия и човек, който е предприемач, само че и издател на вестник. В една такава догадка, които е аналогична с сходна преживелица – записът с двете каки. В този случай бяха моите връзки с Плевнелиев и Радев. Те реагираха по еднакъв метод. Те не продължиха нататък В един миг една невидима ръчичка им сподели: „ Стоп. Нататък не се продължава”. Нека хората да си дадат своите пояснения. Реакциите в една и друга обстановка, които имат своите прилики, бяха идентични и на двамата”.

„ Благодарение на демократичната общественост към този момент имам нови очила. Отидох в оптиката, където дамата ми показа, че самата тя е очаквала „ неприятният вестоносец “ по някакъв метод да бъде осъден. Напротив, аз видях един човек, който искаше да бъде потребен и, както виждате, сега нещата са по-различни. Благодаря на демократичната общественост, която оказа помощ да имам нови очила “, разяснява Панов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР