ОвенПрез този ден не се сърдете на другите, погледнете реално

...
ОвенПрез този ден не се сърдете на другите, погледнете реално
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 3 февруари

Овен

През този ден не се сърдете на другите, погледнете действително държанието си. Имате някои пропуски, които отдалечават останалите от вас.

Телец

Този четвъртък запазете мнението за себе си. Първо, другите ще са прекомерно заети със себе си и второ – мнението ви може да претърпи промени.

Близнаци

Днес ще изпитате неимоверно предпочитание да останете уединено със себе си. Но за положително или зло, няма да ви се получи.

Рак

Това е ден, в който би трябвало да определите разпоредбите. Сега е значимо да сте оптимално ясни, само че и да не губите вяра, че нещата ще се случат по този начин, както ги желаете.

Лъв

Денят допуска да се пазите от взимането на значими решения. Не бъдете прекомерно припрени или сурови. Заложете на смирението.

Дева

Много е значимо да изберете единствено едно от всичките неща, които желаете да се случат през днешния ден. Отлагането във времето ще е минимално, тъй че не се ядосвайте доста.

Везни

Не може да си затваряте очите за значимите неща. Не спирайте да се пробвате да се поставяте на мястото на другите и да вършиме всичко допустимо, с цел да сте по-добри.

Скорпион

Възможно е да се случи някакво неразбирателство с ваш остарял прочут или другар. Не бързайте да се сърдите, нито пък да се ядосвате. Скоро ще ви мине.

Стрелец

През този ден всичко, с което се захванете, ще се получава по най-хубавия метод. Логиката ви ще е желязна, а изборът на миг за деяние – допустимо най-точният.

Козирог

През този ден ще ви е належащо доста малко изпитание, с цел да извършите плануваното. Може да ви остане време и за още подвизи.

Водолей

През този ден ваша загадка може да стане известна на ваши близки. Ако няма от какво да се срамувате - не правете драми.

Риби

Този четвъртък ще ви е мъчно да се концентрирате. Ако имате опция, най-добре се отдайте на отмора. Няма да сте мощни в работата.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР