Голф съперници и приятели Дъстин Джонсън и Брукс Коепка се

...
Голф съперници и приятели Дъстин Джонсън и Брукс Коепка се
Коментари Харесай

Съпругата на Дъстин Джонсън, Паулина Грецки, беше причината за „разгорещено разногласие“ с Брукс Коепка

Голф противници и другари Дъстин Джонсън и Брукс Коепка се разпаднаха поради блестящата партньорка на някогашния, Паулина Грецки.

39-годишният Джонсън, който започва във финалния кръг на US PGA Championship рано този следобяд (неделя), е женен за актрисата Грецки, дъщерята на легендата на хокея на лед Уейн. Двамата се сгодиха през 2022 година и имат двама сина дружно.

Въпреки това през 2018 година се споделяше, че тя е в центъра на разногласието сред Джонсън и Коепка преди шампионата Райдър Къп във Франция през същата година. Според Golf Digest и L’Equipe по това време, американските звезди са били забъркани в „ развълнуван “ спор по време на полета за Париж на фона на изказванията, че Коепка е утешавал Грецки, чиито връзки съгласно известията минават през сложен стадий.

Цитирайки неизвестен източник, L’Equipe заяви, че атмосферата измежду американската партия до края на полета е била „ ужасна “. Отборът на Съединени американски щати продължи да губи със 17,5-10,5 от въодушевена и ясно обединена европейска страна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР