Жена, която първоначално беше решила да зареже гаджето си, сега

...
Жена, която първоначално беше решила да зареже гаджето си, сега
Коментари Харесай

„Исках да скъсам с приятеля си, но след това той предложи пред детето ни`

Жена, която в началото беше решила да зареже гаджето си, в този момент се оказа в неловко състояние след изненадващо предложение пред на детето им.

Според тази евентуална бъдеща младоженка, тя е таяла „ негодуване “ към другата си половина от известно време и, макар че е желала нещата да се оправят, и за техния наследник с цел да има „ допустимо най-хубавия живот “, той не се е отнесъл добре с нея.

Вчера той й сподели, че си взема почивен ден, с цел да прекара време с нея и сина им, и ги заведе на градина. Именно тук той я заслепи с доста значим въпрос, който тя безусловно не очакваше...

В Reddit конфликтната майка написа: „ Отидохме в градина. Бях щастлива да фотографирам и да виждам сина си. Забелязах, че продължава да гледа татко си. И тогава той ми сподели: „ Татко желае да те попита “. Погледнах към приятеля си и тогава той го направи.

„ Мълчах за няколко минути, тъй като бях откровено сюрпризиран. Синът ми сподели: „ Мамо, би трябвало да кажеш „ да “. Той имаше най-голямата усмивка и беше разчувствуван през це...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР