Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

...
Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
Избягвайте неделикатността в публичните връзки, а обидите и недоразуменията - в сантименталните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете откровени в професионалната работа и обществения живот. Ако зародят финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътешестване или на разходка може да се почувствате не напълно удобно. Ако се обърнете за помощ към член от фамилията, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по напълно справедливи аргументи, които по никакъв метод няма да са свързани с негативно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия миг за оказване знаци на внимание и правене на дарове на малко познати хора.

Близнаци
Денят ще стартира по не най-хубавия метод: или ще зародят компликации в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи повратен миг. Благодарение на сполучливото стичане на събитията, ще можете да контролирате обстановката, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сърпрайзи са вероятни през втората половина на деня. Може да дойдат положителни вести или да се появят благоприятни условия да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже обвързван с взимане на значими (и верни) решения, свързани с работа и кариера.

Рак
През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.

Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.

Дева
Време е да отделите внимание на личните си настоящи потребности. Обкръжаващите Ви хора ще би трябвало да се съобразят с Вашите потребности, та дори да Ви окажат помощ. Ако сте родени през август, има голам риск през днешния ден преди обед да се сблъскате с спомагателна суетност, а и с домашни или служебни неприятности. При това състояние е значимо да не падате духом, защото до по здрач нещата ще се успокоят и всичко ще си пристигна на мястото: да вземем за пример може да намерите метод да компенсирате своите финансови загуби. Важна работа може да стартирате през втората половина на денонощието.

Везни
Днес се постарайте да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се приказва доста не постоянно е най-леко и прелестно, само че от време на време лекотата и приятността не са основни критерии в избора на вярната линия на държание.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
Взаимоотношенията ви със съидейниците през това денонощие не може да бъдат наречени свободни и непринудени. Най-вече ще Ви се наложи да обсъждате стратегически въпроси или да се занимавате с промяна на комплицирани взаимни проекти. Реализацията на общите дълговременни замисли може да се окаже под опасност или да протекат при сложни условия, свързани със забрани и ограничавания. Не губете хладнокръвие и бъдете по-сдържани и дипломатични. В противоположен случай може да изгубите най-хубавия си съдружник, с който в миналото сте изяли един чувал сол, или да понесете финансови загуби.

Козирог
Не може да се каже, че през днешния ден, когато Вашият обичан човек разбере, че не заема всички Ваши мисли и усеща, а единствено по-голямата част от тях, ще изпадне във екстаз. Постарайте се да му обясните, че и две трети и три четвърти - това си е много доста. А може да бъде и повече, стига единствено малко да изчака.

Водолей
Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.

Риби
Денят дава обещание да бъде доста сполучлив и прелестен. Интуитивно ще чувствате, какво би трябвало да извършите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате личния си път. А пък обстоятелството, че за това не се постанова да полагате каквито и да било старания, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е доста подобаващ за другарство, и всички срещи на процедура ще се окажат доста приятни. Няма подобен човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо огромно, стига единствено да поискате това. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР