Овен Сутринта се постарайте да завършите задачите си, а следобеда

...
Овен Сутринта се постарайте да завършите задачите си, а следобеда
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Сутринта се постарайте да завършите дилемите си, а следобеда не се колебайте да планирате пътувания, разходки, посетители или срещи. Денят дава обещание да бъде прелестен и забавен за тези, които желаят да бъдат изобретателни. Благоприятен ден за пътувания.

Телец
Спокоен и работлив ден във всички връзки. Интересен ден и във връзка с любовта. Звездите подсказват за нови и непредвидени събития, по тази причина се пробвайте да деянията воля и да устоите на изкушенията.

Близнаци
Конфликтът сред Луната и Меркурий през първата половина на деня, блокира връзката с подсъзнанието и дейностите ви и техните претекстове стават неразбираеми и необясними за вас. Отложете значимите решения, освободете мозъка си от непотребен стрес.

Рак
Благоприятен и спокоен ден, при изискване, че не се намесвате в непознати спорове. Пазете се от бързане и не влизайте в спор с тези, които ви нервират - евентуално проблемите ви няма да продължат дълго и бързо ще бъдат позволени, в случай че не действате жестоко по отношение на другите.

Лъв
Благоприятен ден освен за работа, само че и за отмора и развлечение. Успешно решение на всевъзможни проблеми и компликации. Доверявайте се на интуицията си. Обърнете повече внимание на близки хора.

Дева
Днес са евентуални изненади, срещи, запознанства и разнообразни обрати на условия, които не са били предстоящи. Звездите ви поучават да деянията мощ на характера - това ще ви помогне да преодолеете както дребни, по този начин и огромни проблеми.

Везни
Днес ще бъдете цялостни с забавни хрумвания и стремежи, само че по пътя към тяхното осъществяване могат да зародят непредвидени компликации и проблеми. Добър ден, с цел да преразгледате проектите си още веднъж. Бъдете деликатни към вашите стремежи и интуиции.

Скорпион
Добър ден за пътешестване, срещи, основаване на нови запознанства или другарство с тези, които са скъпи и забавни за вас. Отложете значимите въпроси през днешния ден. Бъдете дейни, само че не прекалявайте.

Стрелец
Не се отхвърляйте от пътувания и срещи с другари - те дават обещание да бъдат приятни и да ви бъдат от изгода. Денят е съвършен за запознанства с нови хора, осъществяване на проекти и забавни хрумвания.

Козирог
Този интервал може да се означи с увеличение на мисловните качества, макар че въпреки това, ще се прояви мързел и предпочитание за бездействие, за излежаване, гледане на филм или разходка.

Водолей
Хармоничният аспект на Луната и Уран ускорява интуицията ви и творчеството ви. Активира се желанието за всичко ново, хоризонтите се уголемяват. Благоприятно за събиране с другарски компании.

Риби
Под въздействието на Луната страстите заемат мястото на разсъдъка и можете да станете нестабилни и неспокойни. Умът е податлив да се замъглява от страсти и илюзии, което затруднява ясното виждане на обстановката и вземането на верни решения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР