Направихме експертиза с помощта на експерти, има сериозни неща, които

...
Направихме експертиза с помощта на експерти, има сериозни неща, които
Коментари Харесай

Ицо Хазарта за изтеклия запис: Те третират българското общество като аквариум с рибки

Направихме експертиза благодарение на специалисти, има съществени неща, които се набиват на очи. Тези записи са с доста неприятно качество. Те са били с чудесно качество, рязани и лепени са. Нарочно е направено качеството да бъде смъкнато. Това съобщи депутатът от " – " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва, в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

Целта – идващите 20 дни публиката да бъде залъгвана със записи с неприятно качество. За да може последните дни преди изборите да се появи подправен запис, само че хората привикнали с неприятното качество и ще чуят и него. Този запис цели да съсипе дефинитивно това, което се опитваме да създадем. Те третират българското общество като аквариум с рибки, на което пускат храна. Само, че българското общество не е аквариум с рибки, уточни още Петров. 

На въпрос кои засяга под " Те ", депутатът съобщи: " Това са хората, които 30 години ръководят, само че допускам хора, които отхвърлят вашите изявленията ". 

В този запис се чуват изрязани фрази. Такива елементи от диалога има. Асен Василев споделя " вероятността да стигнем 3 млн. е доста " и е отрязано. Всъщност споделя " вероятността да стигнем 3 млн. е доста дребна ", разясни още той. 

Всеки би трябвало да си зададе въпроса къде е този всекидневен кеш, за който се приказва в записа? Аз имам 14 билборда в страната. Моите сътрудници от Възраждане имат по толкоз единствено в един квартал. Къде е неофициалният кеш, добави Петров. 

Когато се срещам с хората множеството не желаят да питат, а желаят да кажат. Питат за грешките. Аз съм песимистичен за грешките, бих ги нарекъл недостатъци. За две години и половина не можахме да разбираем парченце от пъкъла, през който преминахме. Критикувал съм Кирил Петков. Когато беше неговото държавно управление трябваше да каже с 60 депутата не мога да бъда цар, аз не мога даже да си сменя защита. Не мога да сменя регулаторите, службите. Това беше огромна неточност. Може би трябваше да кажа какво се случи за тези 2 години и половина. На мен от ден едно в Народното събрание ми бяха зачислени няколко души, които вървят зад мен в Народното събрание и стоят пред дома ми. Вървят зад мен и ме предизвикат. Тези хора намерено се присмиват на мен и моите сътрудници, тъй като знаят при кой е същинската власт. 2 години тези хора правят оскърбителен акции, счита Христо Петров. 

По думите му една от аргументите ПП-ДБ да губят гласове е ръководството с ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Ако не се беше случило ние нямаше да загубим тази поддръжка. Но щяхме да имаме служебно държавно управление, което щеше да подписва контракт като Боташ, да основава частни детски лечебни заведения. В противоположен случай ръководството отиваше към Съветския съюз ", сподели още той. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР