Все по-сериозна започва да става връзката между Асен Блатечки и

...
Все по-сериозна започва да става връзката между Асен Блатечки и
Коментари Харесай

Лудо влюбен: Блатечки предлага брак на Елеонора! Запознали децата си


Все по-сериозна стартира да става връзката сред Асен Блатечки и новата му половинка – Елеонора Янакиева. Наскоро двамата се завърнаха от сантиментален воаяж в Португалия, където прекараха 1 седмица.



Близки до двойката разкриват, че връзките им са в много напреднал стадий. Двамата към този момент живеят дружно, а другари на артиста не изключват вероятността да й предложи брак, разкрива уеб сайтът



Припомняме, че Блатечки имаше дългогодишна връзка с Катерина Горанова, от която има щерка. Раздели се с нея поради моделката Диляна Попова, която му роди наследник Борил.

Макар мощно да обичаше както Катерина, по този начин и Диляна Попова, той не е имал брак или годеж с нито една от двете. Нещо повече - нито с Диляна, нито с Екатерина си е разрешавал да се появява в обществените мрежи. С Елеонора обаче освен имат общи фотоси, само че и самият Блатечки си разрешава в изявленията да споделя за новата си обич.



„ Досега не сме го виждали толкоз влюбен. Двамата са неразделни, непрекъснато обикалят Европа и са същински щастливи. Нищо чудно скоро да забележим и пръстен на ръката на Ели “, разясняват приятели на секссимвола на българското кино.

Доказателство за сериозните връзки на двойката е и фактът, че са срещнали децата си. Елеонора има наследник на към 10 години и щерка на име Мария, която е на възрастта на щерката на Блатечки.



Катето и Мария освен се познават, само че и са си станали доста близки.



Синът на Ели също се разбирал прелестно с Борил на Блатечки.



По всичко проличава, че скоро Елеонора и Асен ще се радват на едно огромно семейство.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР