Ексцентричният пиар на Софи Маринова ще е един от участниците

...
Ексцентричният пиар на Софи Маринова ще е един от участниците
Коментари Харесай

Пиарът на Софи Маринова влиза в „Биг Брадър“


Ексцентричният пиар на Софи Маринова ще е един от участниците в идния сезон на „ Биг Брадър “, написа „ Галерия “. Лично Тодореско Неделчев се похвалил пред свои за тази си изява.

Още преди месеци, когато стана ясно, че се организират кастинги за Големия брат се заприказва, че идният му сезон ще бъде много по-различен от нормалните до момента и ще се залага най-вече на по този начин настоящите сега инфлуенсъри и влогъри. Форматът обаче няма да мине под шапката на „ ВИП “, който по начало си е най-успешен в историята на продукцията в България. Причината е, че въпросните лица, не са толкоз известни за хора над 40.

Вероятно във връзка идната си аудиенция в най-известната къща, Тодореско неотдавна се похвали с нови корекции върху себе си. С пост в персоналния си Инстаграм сподели на какви процедури се е подложил. Освен корекции на устните, се вижда намеса и на челото, като евентуално е слагал ботокс.



Неделчев, който не крие хомосексуалността си, несъмнено ще бъде един от най-колоритните участници в Къщата. Зад гърба си той даже има два несполучливи брака с англичани, а най-сериозната му житейска борба е тази с рака.  След химиотерапии и радиотерапии в една от най-хубавите клиники в Лондон, през днешния ден Тодореско е очевидно добре, само че тежката му орис сигурно би трогнала  дори и най-коравите злобари.

„ Софи е индивидът, който ми даде крила да се боря с тази подла болест. Преминах през няколко химиотерапии, оплешивях, изгубих слуха на едното си ухо, бях скелет и се усещах парцал “, показа неотдавна през какво е минал пиарът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР