Овен Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия

...
Овен Шегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник

Овен
Шегите Ви през днешния ден ще са мъчно разбираеми за Вашия обичан човек. За тази цел ще са му нужни освен най-много старания, само че и най-много предпочитание, а може да се окаже, че има липса и на едното и на другото. Постарайте се, да разберете това, и да не желаете от него невъзможното, или съвсем невъзможното.

Телец
Общувайте повече с сътрудниците си или с хората, с които постоянно сте дружно, и ги попитайте, какво мислите за създалата се обстановка. Те ще са поласкани, че се интересувате от тяхното мнение, и ще бъдат подготвени да Ви отговорят. Вие си имате виждане, какво би трябвало да се направи по-нататък, само че нищо няма да Ви пречи, да получите удостоверение на своите мисли. Щом извършите това, ще се почувствате по-спокойни и ще можете по-лесно да се фокусирате над това, което би трябвало да свършите. Така ще повишите и своята известност - доста власт имащи хора ще изискат да ревизират какъв брой струвате.

Близнаци
Емоционалната Ви поддръжка ще е доста нужна през днешния ден на Вашия обичан човек, и то ще се нуждае от нея във всевъзможни количества. За Вас най-главното е, просто да сте паралелно и въпреки и въображаемо да държите своята половинка за ръка. Това се отнася за тези моменти, в които ще и бъде изключително мъчно, тъжно и самотно.

Рак
Най-важното за Вас в този момент е, да не привиквате към хубавото. А то в връзките с Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще Ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!

Лъв
В последно време сте работили в необикновено бързо движение:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои предложения и направете същинска обедна отмора, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на интензивността ще бъде потребен освен на Вас, само че и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е доста значимо, в случай че желаете да извлечете максимума от бъдещо пътешестване.

Дева
Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да сътвори оня свят, който Ви се желае. Навярно съществена причина ще бъде Вашето недоумение на това, какво му е нужно, като и вярното слагане на задачите. Та значи Вашата съществена задача е не да изобретите велосипеда, а да го извършите по известния чертеж. Ориентирайте се в обстановката...

Везни
В любовните работи всичко ще Ви се удава изумително елементарно и бързо. Само че не трябва да се радвате прекомерно доста на това, както и да си вършиме дълготрайни проекти или заключения за своето късметлийство. Колкото по-високо летиш, толкоз по-от високо ще имаш опция след това да паднеш...

Скорпион
Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма сигурност по пътищата. Ако карате прекомерно бързо, следствията може да бъдат доста печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде потребно и за Вашето здраве, и за Вашето прочувствено положение, и за Вашите нови връзки с някого. Свалете крайници от педала на газта. Почти сте прескочили нещо доста забавно, а скоро ще стане нещо, на което бихте желали да се насладите както би трябвало. Освен това, когато запазите темпото, за околните Ви ще бъде по-лесно да бъдат близо до Вас.

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Просто тъй като всички към Вас губят мозъка си, напълно не значи, че и Вие би трябвало да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки миг ще се продъни, поемете въздух, а по-късно деликатно се вгледайте в обстановката. Напълно евентуално е да си дадете сметка, че нещата напълно не са толкоз безднадеждни, колкото се пробват да я показват близките. Щом хладнокръвието Ви спечелва, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.

Водолей
Как се обръщате към Вашия обичан човек? Няколко нежни думи, и вероятно това е всичко?... А в действителност от името на Вашия обичан човек може да измислите толкоз доста ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

Риби
След продължителния интервал на блъсканица и хаос Ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР