Овен Овните днес преливат от любов и нямат търпение да

...
Овен Овните днес преливат от любов и нямат търпение да
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 2 април

Овен
Овните през днешния ден преливат от обич и нямат самообладание да видят обичания, с цел да прекарат времето си с него. Те се усещат заредени и преродени. Като, че ли мрачните мисли са ги напуснали и са създали път на фантазиите.

Телец
Телците през днешния ден ще имат поддръжката на своята половинка. Те ще усещат любовта във въздуха. Ще имат предпочитание да изненадат сътрудниците си с нещо малко и сантиментално.
Близнаци
Представителите на зодиака доста скоро са завършили връзка. Това досега е рефлектирало съществено върху прочувственото им положение. Днес обаче ще стъпят на краката си и ще си дадат сметка, че животът продължава.

Рак
Раците през днешния ден е допустимо да създадат предложение за брак или да получат такова. Предстои един доста прочувствен ден, пъстър с всевъзможни завършения и занимания.
Лъв
Лъвовете през днешния ден са решили да прекарат повече време със своите обичани хора. Те са способни на всичко за половинките си. Днес любовта е тяхната водеща мощ. Имат положително чувство за индивида, който наскоро са срещнали в живота си.
Дева
Девите през днешния ден е допустимо да срещнат индивида, който да прикове вниманието им за броени секунди. Те са в търсене на огромната обич и е доста евентуално точно през днешния ден да я открият.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР