Отстраняване на солите от тялото с отвара, която се приготвя

...
Отстраняване на солите от тялото с отвара, която се приготвя
Коментари Харесай

Отстраняване на солите от тялото с отвара от дафинов лист

Отстраняване на солите от тялото с запарка, която се подготвя елементарно в домашни условия.

Искам да споделя моя опит и се надявам, че това ще помогне на някого. На 53 години съм и от години имам проблем със задържането на вода в тялото. През лятото се демонстрираше основно като отичане на краката и неприятно чувство, изключително в крайниците. Лекарят ми сподели, че казусът може да бъде поради солта.

Опитах се да поправям метода си на живот, само че подобрението беше минимално, по тази причина прибегнах към отварата от дафинов лист, която моя добра позната беше тествала. След три дни в действителност почувствах облекчение, подуването и главоболието изчезнаха. След това повторих лекуването и се почувствах още по-добре, даже смъкнах няколко кг. Необходимо е да се придържате към точната доза и в случай че би трябвало, се консултирайте с доктор. Дафиновият лист е доста рисков при положение на предозиране и би трябвало да се заобикаля от бременни дами.

Отстраняване на солите от тялото с запарка от дафинов лист
Сварете 5 г дафинов лист в 300 мл. вода за 5-10 минути. Оставете отварата за през нощта, прецедете и пийте на дребни глътки през целия ден до осем вечерта. Повторете лекуването три поредни дни, направете едноседмична отмора и повторете курса. Лечението не се предлага за дълъг интервал от време и никога не се предлага изпиването на отварата едновременно. Преди лекуването е целесъобразно да почистите тялото си с клизма. След лекуването цветът на урината може да е розов, което значи, че солите към този момент се отделят от тялото.

Масло от дафинови листа
Поставете 50 г дафинови листа в бутилка и ги залейте с 200 мл. 70% алкохол. Оставете да престои за 24 часа и прибавете ½ л зехтин. Загрейте тази примес на водна баня в продължение на 5-6 часа (сместа не би трябвало да се вари) и по-късно прецедете. Съхранявайте в ледник. Разтривайте мъчителни елементи при нужда.

Компреси за стави
Намачкайте няколко дафинови листа и ги смесете със зехтин. Нанесете върху чисто парче плат и го поставете върху мъчителните зони. Помага при ревматизъм.

Вижте още: При дефицит на йод в организма, има рискови последствия за здравето

Сироп за кашлица
В 250 мл лимонен сок разтворете 500 г захар и прибавете 15 дафинови листа. Вари се към 1 час, до момента в който се получи гъста, сходна на мед консистенция. Премахнете дафиновите листа и изсипете в бутилка затворена с капачка, съхранявайте в ледник. Приемайте по 1 чаена лъжичка на ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР