Откраднатата бутилка водка, смятана за най-скъпата в света и оценявана

...
Откраднатата бутилка водка, смятана за най-скъпата в света и оценявана
Коментари Харесай

Откриха празна най-скъпата бутилка водка

Откраднатата бутилка водка, считана за най-скъпата в света и оценена на $1,3 млн. бе открита празна на градеж в Копенхаген късно в петък, заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на датската полиция.
Бутилката е направена от бяло и жълто злато и има капачка, на която има имитация на копие на герба на Руската империя (имперски двуглав орел) с инкрустирани в него диаманти. Тя бе отмъкната рано във вторник от бара „ Кафе 33 “, който я бе взел чартърен и изложил с други водки от сбирката си. Разпространени от полицията фрагменти от охранителна камера демонстрираха по какъв начин маскиран мъж сграбчва водката от дребната серия "Русо-Балт " от бара в датската столица.
Собственикът на заведението Бриан Ингберг съобщи, че бутилката има същата цена, даже да е леко развалена и без наличието с нея. „ Имаме още от същата водка и просто би трябвало да я напълним “, съобщи той. Ингберг изясни, че бутилката не е застрахована и била взета чартърен от основаната в Латвия компания “ Дартц мотор къмпъни “. Тя се появява в хитовия политически сериал „ Къща от карти “, като с нея президентът на Русия Петров, чиято роля извършва датчанина Ларс Микелсен черпи президента на Съединени американски щати Франк Ъндърууд (Кевин Спейси).
Полицията на Копенхаген съобщи единствено, че продължава следствието на случая, с цел да откри крадеца и какво тъкмо е станало със наличието на бутилката.
Руският производител на първокласни коли „ Русо-Балт “ уточни, че скъпата бутилка с водка е основана по случай 100-годишнината на неин цех. Предната част на бутилката е декорирана с кожа и има имитация на радиаторната решетка на колите „ Русо-Балт “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР