Десет души загубиха живота си, а 39 бяха ранени във

...
Десет души загубиха живота си, а 39 бяха ранени във
Коментари Харесай

Десетки жертви и ранени при тежка верижна катастрофа на турска магистрала

Десет души изгубиха живота си, а 39 бяха ранени във верижна злополука на основна автомагистрала в Южна Турция. Тежкият случай е станал в неделя, когато междуградски рейс се е сблъскал с три други транспортни средства, заяви гръцкото издание „ Катимерини “.

Пострадала е жена, карала колата

Автобусът, пътуващ за Истанбул от Диарбекир, се е блъснал в камион и две други транспортни средства в региона на Тарсус покрай средиземноморския град Мерсин, заяви министърът на вътрешните работи Али Ерликая.

Според „ Асошиейтед прес “ рейсът е навлязъл в насрещното платно при мощен дъжд и се е блъснал в два автомобила. По-късно камион се е врязал и в трите транспортни средства.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

Ужасяващият случай е станал на автомагистралата Тарсус-Адана-Газиантеп. На мястото на произшествието са изпратени екипи на полицията, жандармерията, медицинските служби и пожарната.

В междуградския рейс е имало 28 пасажери. Ранените са откарани в околните лечебни заведения, като най-малко осем от тях са в тежко положение, заяви държавната Анадолска организация.

Правителството заяви, че е почнало следствие. Причините за злополуката се откриват.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР