Кмет в Южна Франция беше арестуван и обвинен в корупция,

...
Кмет в Южна Франция беше арестуван и обвинен в корупция,
Коментари Харесай

Френски кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка”

Кмет в Южна Франция беше задържан и упрекнат в корупция, откакто беше подведен да наема хора и да харчи публични пари от локална „ ясновидка “. Ясновидката променяла гласа си и се обаждала на кмета, който вярвал, че гласът принадлежи на „ свръхестествена мощ “, съобщи Би Би Си.
Жил д'Етор е кмет на Агде и някогашен офицер от тайните служби. На 21 март е задържан за харчене на големи суми от бюджета на общината. Гадателката София Мартинес е изправена пред обвинявания в машинация. И двамата са в пандиза, до момента в който се води правосъдно разследване. През последните четири години ясновидката е манипулирала кмета персонално и по телефона със забележителни умения на вентрилоквист.
Мартинес твърдяла, че има дарбата да приказва с мъртвите. Когато кметът я помолил да го свърже с умрелия му татко, тя се отзовала. Кметът също твърди, че е получил хиляди мистериозни позвънявания от „ мъртвите ”, в това число ангели, някои от които призовавали кмета да помогне на гадателката.
Твърди се, че кметът е платил за почивки и екскурзии на Мартинес и нейното семейство, в това число в Полинезия и Тайланд, всички благодарение на обществени средства. Твърди се, че „ гласовете “ са го убедили да наеме няколко членове на фамилията й да работят за градския съвет и също по този начин да ремонтира дома й. Местни предприемачи с връзки с кмета свършили работата гратис от боязън да не изгубят бъдещи контракти с него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР