Петчленно семейство загива в американския град Денвър, щата Колорадо, в

...
Петчленно семейство загива в американския град Денвър, щата Колорадо, в
Коментари Харесай

Заради откраднат телефон: Момче запали грешна къща, загина петлченно семейство

Петчленно семейство умира в американския град Денвър, щата Колорадо, в скрит план за възмездие. През 2020 година 16-годишният тогава Кевин Буи посредством приложение наблюдава откраднатия си мобилен телефон.

Приложението обаче демонстрира неверна локация - дома на семейство Диол. А Кевин и двама негови съучастници - тогава на 14 и 16 години, възнамеряват голям палеж.

Тримата младежи нахлуват в къщата на сенегалското семейство Диол през нощта, разливат бензин върху огромна площа и провокират пожар, който бързо обхваще постройката. Семейството е ненадейно от огъня в в съня си.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

В пламъците умират трима млади души – на 23, 25 и 29 години, и две деца – едното е на шест месеца, а другото е на по-малко от две години.

Три от жертвите

Трима души скачат от горния етаж на постройката и оцеляват със счупени кости.

Двама от тримата подпалвачи към този момент са наказани. 18-годишният Дилън се признава за отговорен за преднамерено ликвидиране през 2023 година Той е наказан на 10 години затвор.

Процесът против 19-годишния към този момент Гавин Сиймор завършва през март тази година. Той също се признава за отговорен и подписва договорка с прокурора. За него се плануват сред 16 и 40 години затвор. Гавин се извинява обществено – „ Не минава и момент, в който да не изпитвам изключителна виновност и разкайване за дейностите си ”, споделя той. Но макар признанията си получава оптималната присъда.

Кевин Буи също прави признания. Той е избран за подстрекател на групата и може да получи 60 години затвор.

„ Това е най-лошото и безсмислено следствие на ликвидиране, което в миналото съм водил “, споделя един от проверяващите. Присъдата на Кевин ще бъде произнесена на 2 юли тази година.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР