Откакто се помня, никога не съм била голям фен на

...
Откакто се помня, никога не съм била голям фен на
Коментари Харесай

Да поговорим малко за пудри

Откакто се помня, в никакъв случай не съм била огромен почитател на многото украсителен грим върху лицето. Сигурно тъй като не съм имала необикновен проблем с потискащи недостатъци за прикриване като по-млада, само че в козметичната ми чантичка има място единствено за серпантина, молив и пудра с огледалце. На пудрите постоянно съм се доверявала, тъй като бързо и елементарно реализират това, което желая, когато и да е на деня.

За 20-ина години опит с използването на пудра от разнообразни марки и в доста необятен ценови диапазон, мога да потвърдя, че този сегмент от грима се разви безпределно. Днес към този момент не се избира сред неприятен и добър артикул, а сред добър и идеален артикул.

Два съвършени продукта съм селектирала за показване през днешния ден. Създадени са във вселената . Част са от една от най-успешните колекции на марката –  Teint Lumiere .

Teint Lumiere в последните години се трансформира в must have за девойките, които целят да подчертаят и усъвършенстват естествената хубост на кожата си, като й подарят това зарево, на което всички се възхищават. Днес сбирката е допълнена с две нови пудри.

Цветна компактна пудра SPF30 Teint Lumiere



В момента тя е измежду топ пудрите на пазара въобще. Изравнява тена, като в това време му придава доста лек бронзиращ резултат и здравословна сияйност. Освен това пази от нездравословните слънчеви лъчения.

Ултраефирната й текстура е с доста качествена комбинация – минерални филтри, матови и транспарантни микропудри, фотохроматични пигменти, структуриращи сътрудници, витамин Е, антидехидратиращи масла.

Най-добрият метод да я нанесете е с четка или с познатата гъбичка. Можете да постигнете даже контуринг резултат, като добавите повече артикул в съответните зони (под скулите, странично по дължината на носа и в горната част на челото).

Огледалцето е идеално и е правилен сателит през целия ден, нямате потребност от друго в чантичката си.

Матираща пудра Teint Lumiere



Ултрафината матираща Teint Lumiere пудра е безцветна. Тя тушира нежелани лъщящи сектори, дава изтънчен свършек и фиксира идеално грима.

Представлява бленд от три пудри, селектирани за оптималната всмукване. Съдържа също сухи естери и фиксиращи силикони, пигменти и антидехидратиращата хиалуронова киселина.

Нанася се на цялото лице. За по-естествен резултат на Т-зоната оставяйте лек искра на скулите.



С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР