Откажете се от начинанията. БЛИЗНАЦИ Деловите разговори са неуспешни, а

...
Откажете се от начинанията. БЛИЗНАЦИ Деловите разговори са неуспешни, а
Коментари Харесай

Алена Предупреждава Тези Зодии В Сряда! Гледай Да Не Се Подхлъзнеш В Коварния Ден, Ако Си От

Откажете се от начинанията.

БЛИЗНАЦИ

Деловите диалози са несполучливи, а също и опитите на надскочите опциите си и да се натоварите с спомагателни задания. Ако желаете да се справите с зараждащите проблеми разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши сътрудници или другари, може да се неуспехите изцяло и да се наложи да започнете всичко от начало.

РАК

Денят е изпълнен с очаквания и проекти - действителни и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите благоприятни условия, с цел да не изостанете със служебните си задания. Идеите ви ще донесат положителни доходи. На работното място сте уверени във опциите си и изпълнени с готовност да докажете качествата си.

ЛЪВ

Успехът е с вас през целия ден. Не водете диалози с вашите сътрудници, които са позволили неточности и желаят да им помогнете. Няма по какъв начин да го сторите, тъй като ще санкционират вас. Ограничете срещите си с настоятелен сътрудници и не подписвайте договорите с тях през днешния ден.

ДЕВА

Денят ви разрешава да увеличите приходите си и да се справите ослепително с новите си служебни задания, които са и доста виновни и изискват да сте деликатни. Проведете плануваните настоятелен срещи, тъй като триумфът е с вас при диалозите и договарянето на финансиране.

ВЕЗНИ

Занимавайте се със служебните си отговорности, само че и с тези в дома ви. Не се изкушавайте да доверите проектите си на вашите сътрудници, с цел да не ги споделят незабавно с ваши съперници. Трудно ви е да вземете бързо и вярно решение за професионалните си проекти. По-добре още веднъж обмислете всичко.

СКОРПИОН

Единствения триумф в този ден е обвързван със запознанства, които ще ви донесат непредвидена бъдеща изгода. Не се надявайте на доходи или на нови достижения на работното място, в случай че имате изостанали задания. Разчитайте единствено на себе си, написа Пик. Срещите си отложете за идващия ден и се захванете с настоящите си задания.

СТРЕЛЕЦ

Денят е сполучлив. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задания за деня. Не пропускайте да деянията увереност в реализиране на вашите служебни цели. Очаквани финансови приходи ви дават опция да мислите за вложения. Вечерта приемете поканата за коктейл.

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, макар недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите сътрудници. Причината е в тяхното противоречие с вашето мнение, макар че правото е на ваша страна. Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задания до края на деня, ще ви донесе самопризнание.

ВОДОЛЕЙ

Ще имате потребни настоятелен срещи, които за следващ път ви разрешават да разгърнете сполучливо бъдещо съдействие. Бъдете деликатни към предложенията за вложения. Промените на работното място са напълно във ваша изгода. Не им се противопоставяйте, даже и в случай че някои ви убеждава да го сторите.

РИБИ

Справяте се ослепително с всичките си служебни задания, макар компликациите. Ако сте внимателни ще спечелите уважението и поддръжката на вашите сътрудници. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на сътрудниците ви да ги прегледат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР