Отборът на Суворово отново е величина в Североизточната Трета лига.

...
Отборът на Суворово отново е величина в Североизточната Трета лига.
Коментари Харесай

Треньорът на Суворово пред Sportal.bg: Вървим нагоре, но нямаме поставена цел Втора лига

Отборът на Суворово още веднъж е големина в Североизточната Трета лига. Нещо повече, воденият от тандема Живко Бояджиев - Мартин Христов състав е есенен отличник, като остави на пет точки зад себе си Спартак (Варна) и Хитрино. Суворово завърши полусезона с три следващи победи, най-хубава отбрана и второ най-хубаво нахлуване. Въпреки че още веднъж е измежду водещите тимове в групата обаче, отборът няма сложена цел и даже и да финишира преди всичко в крайното класиране, мъчно ще се възползва от опцията да играе професионален футбол. Това призна Мартин Христов при включването си онлайн в предаването “Часът на Трета лига” .

“Поставени цели от страна на управлението няма. Поставяме си ги ние с сътрудника Бояджиев, както и самите футболисти. Реално всеки самичък преследва личните си цели и по този начин израстваме като тим. Едни желаят да се развиват, други играят за наслаждение, а трети - за пари. Водещата мощ на Суворово е колективът - на терена и отвън него. Отношенията сред нас, треньорите, управлението и кмета са отлични. Успяваме да го предадем на играчите и това е в основата на наите успехи”, разяснява един от двамата треньори на водача в Североизточната група в “Часът на Трета лига” .

“Когато поехме тима преди две години и половина, имахме компликации първоначално. Впоследствие обаче вървим единствено във възходяща линия, тъй като успяхме да наложим методите и възгледите си. Разбираме се с една дума с играчите. Убеден съм, че успяхме да надградим спрямо предишния сезон. Суворово е прелъстителен клуб за доста играчи, тъй като всички знаят, че тук каквото е дадено, се случва, а ситуацията и колективът са отлични. Вярвам, че можем да задържим първото място, само че мъчно можем да се преборим за освен това от Трета лига”, сподели още Христов.
Североизточна Трета лига 15 кръг, неделя 9 декември  Септември 98 (Тервел) 0:2краен резулат  Суворово
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР