Отборът на Сърбия надигра убедително домакина на финалната шестица на

...
Отборът на Сърбия надигра убедително домакина на финалната шестица на
Коментари Харесай

Сърбия с категоричен успех над Италия на Световното по волейбол

Отборът на Сърбия надигра безапелационно домакина на финалната шестица на Световното състезание по волейбол Италия с 3:0 гейма в среща от група J – (25:15, 25:20, 25:18).

Пред 11, 700 фенове в Торино,,Скуадра Адзура “ бе тотално доминирана от мощната игра на сърбите, които посредством чудесни сервиси на Марко Ивович завоюваха откриващата част след 25:15. Силната игра на Иван Зайцев и Османи Хуанторена в офанзива отсътстваше, а посрещането бе съществено разтърсено след тежките начални удари на съперника.

Във втората част италианците пробваха да противодействат на противника си, само че не намираха решение за офанзивите им през центъра на Марко Подрашчанин и Сречко Лисинац. Наставникът на,,адзурите “ Джанлоренцо Бленджини пусна в игра Габриеле Маруоти за сметка на Филипо Ланца в опит да усъвършенства посрещането, само че силите на домакините доближиха единствено до по-почетна загуба на втория гейм – 25:20.

Третият гейм бе еднакъв на предходния, като сърбите завоюваха с лекост и тази част, с цел да затворят мача с класическото 3:0 гейма в своя изгода след 25:18. Над всички за спечелилите бе Александър Атанасийевич, който осъществя 19 точки за триумфа. В идващия кръг Италия почива, до момента в който Сърбия ще се изправи против Полша, а един извоюван гейм ще им бъде задоволителен за класиране на полуфиналната фаза. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР