Отборът на Левски отпътува тази сутрин за първия си подготвителен

...
Отборът на Левски отпътува тази сутрин за първия си подготвителен
Коментари Харесай

Левски замина за Хърватия с всички налични футболисти

Отборът на Левски отпътува тази заран за първия си предварителен лагер, който ще се организира в Хърватия. В самолета за Хърватия се качиха всички налични футболисти, в това число и братята Борислав и Радослав Цоневи. Двамата се възвръщат от контузии, които доведоха до интервенции на коленни връзка. Очаква се те да бъдат на линия за заключителната част от сезона. В Хърватия тимът ще се събере с треньора Славиша Стоянович.

" Сините " ще изиграят пет контроли по време на престоя си в курорта Умаг, като тимът ще бъде край брега на Адриатическо море от през днешния ден, 14 януари до 3 февруари 2021 година

Първата инспекция на 26-кратните първенци е планувана за 20 януари против словенския Домжале. На 23 януари Левски излиза против Бачка Топола (Сърбия). На 27 януари " сините " играят против словашкия Слован (Братислава). На 30 януари е планувана инспекция против различен словенски отбор – Олимпия (Любляна).

На 2 февруари Левски излиза в последната си контрола в Хърватия – против босненския Сараево. " Сините " се прибират в София на 3 февруари, а последната инспекция преди началото на пролетния полусезон в еfbet Лига е против Спортист (Своге) на 7 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР