Бащата на Тайсън Фюри Джон показа порязване на челото си,

...
Бащата на Тайсън Фюри Джон показа порязване на челото си,
Коментари Харесай

Джон Фюри показа нараняване от срамен удар с глава на приятеля на Александър Усик

Бащата на Тайсън Фюри Джон сподели порязване на челото си, откакто срамно удари с глава един от приятелите на Александър Усик.

Нравите са кипели при започване на седмицата на борбата за безспорната борба на Фюри и Усик за международната купа в тежка категория тази събота в Саудитска Арабия. Джон се изправи пред антуража на член на Усик и се изправи лице в лице с него, преди да насочи вниманието си към Станислав Степчук и да го удари с глава.

Джон нанесе повече вреди на себе си, в сравнение с Степчук, защото лицето му беше покрито с кръв, до момента в който Степчук имаше дребна ожулване над окото. Два дни след случая, Джон имаше неприятна рана на челото си, до момента в който говореше с коментатори, до момента в който синът му Тайсън се качи на кръга за своята открита подготовка.

Степчук призна, че е бил изумен от дейностите на Джон и от След това 59-годишният се извини за позорното си държание. „ Просто подкрепях тима си и крещях на Усик. „ Не го допрях [Джон], той просто изложи мозъка си и полудя “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР