МЕКСИКО СИТИ (АП) — Новоизпеченият готвач със звезда Мишлен Артуро

...
МЕКСИКО СИТИ (АП) — Новоизпеченият готвач със звезда Мишлен Артуро
Коментари Харесай

Първият мексикански щанд за тако, който получи звезда Мишлен, е малък бизнес, където топлината прави месото

МЕКСИКО СИТИ (АП) — Новоизпеченият готвач със звезда Мишлен Артуро Ривера Мартинес стоеше над безумно парещ грил в сряда в първият мексикански щанд за тако, който в миналото получи мечтаната звезда от френския указател за хранене, и направи тъкмо същото нещо, което прави от 20 години: печене на месо.

Въпреки че представители на Мишлен пристигнаха до сряда, с цел да му показват едно от тежките, с цялостни ръкави, чисти бели якета на готвач на компанията, той не го облече: В това малко, 10 фута на 10- фут (3 метра на 3 метра) бизнес, топлината прави месото. И жегата е интензивна.

В Tacos El Califa de León в Мексико Сити има единствено четири неща в менюто, всички тако и всички от които произлизат от краве ребро, филе или челен джолан.

„ Тайната е в простотата на нашето тако. Има единствено тортила, червен или зелен сос и това е всичко. Това и качеството на месото “, сподели Ривера Мартинес. Той също по този начин е може би единственият готвач със звезда Мишлен, който, когато го попитат каква напитка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР