От Президентството опровергаха манипулативните твърдения на председателя на парламентарната група

...
От Президентството опровергаха манипулативните твърдения на председателя на парламентарната група
Коментари Харесай

Президентството: Цветанов манипулира...

От Президентството опровергаха манипулативните изказвания на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, че в първичното предложение на президентската институция за мнение на КСНС се съдържали надали не стъпки за излизане от Европейски Съюз и НАТО.

След близо 5-часовото съвещание на Съвета Цветан Цветанов извъртя следващата си конспирация против президента, като сподели: "Много бих желал президентската институция да показа мнението, към което дискутирахме много дълго време. Ако го видите, ще се убедите, че единствено трябваше да излезем пред вас и да кажем, че стартират стъпки за излизане от Европейски Съюз и НАТО ".

Цветан Цветанов добави, че въпросните чернови били събрани от администрацията след бурната реакция на участниците в съвещанието. "Аз реагирах най-бурно и президентът разбра, че имаме голям проблем, в случай че излезем пред вас и приказваме по този начин “, сподели той.

Във връзка с манипулативните изказвания на ръководителя на Парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов, че първичното предложение на президентската институция за мнение на КСНС съставлява документ, който "ако го видите, ще се убедите, че единствено трябваше да излезем пред вас и да кажем, че стартират стъпки за излизане от Европейски Съюз и НАТО ", Прессекретариатът на президента дава цялостния текст на първичното предложение за позиция на КСНС, направено от страна на президентската институция.

Пълния текст може да прочетете тук.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР