От пресцентъра на политическа партия Продължаваме промяната“ разпространиха до медиите

...
От пресцентъра на политическа партия Продължаваме промяната“ разпространиха до медиите
Коментари Харесай

Пеевски: Времето на Денков изтича. ПП го осъди

От пресцентъра на политическа партия „ Продължаваме промяната “ разпространиха до медиите писмо, в което се споделя, “…осъждаме остро безпочвените рецензии на господин Пеевски към премиера Николай Денков, както и неговата неверна самопреценка за ролята му в страната. “

Писмото е в отговор на изявление на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред кореспонденти „ Срокът му изтече, след три месеца към този момент няма да е министър председател “.

„ … вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори ….обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости. “, се споделя още в откритото писмо на „ Продължаваме промяната “.

В понеделник и в сряда Делян Пеевски подлага на критика премиера, че не се оправя със отговорностите си, а през вчерашния ден разгласява и отворено писмо до Николай Денков, в което го назова „ Онлайн министър председател “.
И през днешния ден ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи насочи остри думи към премиера Николай Денков. В коридорите на Народното събрание Пеевски съобщи, че Движение за права и свободи е втора политическа мощ по волята на гласоподавателите. Движението е подкрепило политики, а не личността на учен Денков, съобщи Делян Пеевски. Той акцентира, че времето на Денков изтича. „ Денков, както виждате, не може самичък да се отбрани. Той има потребност от батковците. Той си отива след три месеца, споделих ви. Тази тематика е завършена с Денков. Денков, виждате, че батковците му го пазят. Тези батковци от Политическа партия, които са – Кирил Петков, Асен Василев. Просто, почтено дано да заемат премиерското място тогава те. Защо са го пратили това момченце да си играе в този кабинет, което е немирно и с играчките не знае какво да прави? Той не знае по какъв начин да ръководи. Оценката я дадоха хората. Вие смятате ли, че той се е справил? Не била справедлива оценката за него! Държавата няма електричество, към момента има места, в които няма електричество. Оценката му я дадоха хората – цялостен неуспех! “, сподели Пеевски.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР